MAPI Consulting - Zarządzanie Gastronomią
[Polska]HACCP
Wersja do druku
Jakość odnosi się do wyrobu, a jej podstawowym celem jest spełnianie potrzeb i oczekiwań klienta. W odniesieniu do żywności, jakość wiąże się z jej bezpieczeństwem, a więc jakością zdrowotną za którą odpowiada jej producent. Zapewnianie jakości polega na planowaniu i systematycznych działaniach niezbędnych do stworzenia odpowiedniego stopnia zaufania, że dany wyrób lub usługa spełni ustalone wymagania jakościowe. Zapewnianie jakości ściśle związane jest z wdrożeniem systemów zapewniania jakości.
Dlatego oferujemy przygotowanie firmy w zakresie:
Dobrych Praktyk Higienicznych - GHP
Dobrych Praktyk Produkcyjnych - GMP
Systemu HACCP
ISO 9001:2000 - system zarządzania jakością
ISO 22000:2006 - system zarządzania bezpieczeństwem żywności
Aktualizacja istniejących systemów zarządzania jakością
Dodatkowe informacje:
Sprawdź produkty w kategorii: Hotel, Gastronomia, Catering ->Usługi gastronomiczne
| |
|
|
| |
MAPI Consulting - Zarządzanie Gastronomią
|
| Ulica: | Świętojańska 37 4/3 |
| Miasto: | Gdynia |
| Kod pocztowy: | 81-391 |
| Region: | pomorskie |
| Kraj: | Polska |
| Telefon: | +48 58 6784866 |
| Faks: | +48 58 6784866 |
|
Osoba kontaktowa |
| Imię i Nazwisko: | Marcin Chodubski |
| Telefon stacjonarny: | +48 58 6784866 |
| Telefon komórkowy: | +48 503828128 |
|
|
| |
|
|